Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем  28-годишен мъж за

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем  28-годишен мъж за
Коментари Харесай

Пловдивчанин откри чат в телефона на жена си с техен семеен приятел, последва много бой

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвиняем  28-годишен мъж за това, че на 14.09.2024 година в Пловдив е предизвикал лека телесна щета на 26-годишна жена, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Той и потърпевшата 26-годишна жена живеели на фамилни начала в общо жилище в Пловдив. Те имали 2-годишно дете – момче. На 14 септември 2024 година към 16,30 часа, сред тях зародил скандал поради това, че мъжът бил разкрил в телефона на дамата връзка с техен фамилен другар, на 39 година Поради тази причина той й нанесъл лека телесна щета, като я блъснал в краката.

Малко по-късно обвиненият напуснал фамилното жилище, повикал собствен другар - на 37 година, и с лек автомобил двамата се отправили към местността Хижа Здравец, обл. Пловдив. Там в един от хотелите разкрили 39-годишния мъж. Между тях зародил скандал.

Впоследствие 39-годишният мъж бил превозен с лекия автомобил към околност край Хисаря, където във плантация се намирал бащата на обвинения. Установено е, че по време на пътуването на 39-годишния мъж са му били нанасяни удари по тялото. По делото е назначена съдебномедицинска експертиза, която да откри типа на телесните повреди.

В местността край Хисаря саморазправата с 39-годишния мъж траяла. Тримата мъже му отправили закани за ликвидиране. По-късно той е бил откаран в дома си в Пловдив.

След извършено следствие през днешния ден, 16 септември 2024 година, Районна прокуратура – Пловдив повдигна обвиняване по отношение на тримата мъже за закани с ликвидиране.

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Действията по следствието не престават.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР